SEZONSKE KARTE USKORO U PRODAJI

Nakon uspješnog okončanja sezone 2022-2023, KK Lavovi Brčko počinje pripreme za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2023-2024.

Zato, vremena za gubljenje nema, prodaja sezonskih ulaznica KK Lavovi Brčko za takmičarsku sezonu 2023-2024 počinje od ponedeljka 26. juna 2023. godine!

Košarkaški klub Lavovi će u sezoni 2023-2024 odigrati preko 25 utakmica kao domaćin u WABA ligi, Prvenstvu Bosne i Hercegovine, Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske.

Svaki kupac sezonske karte treba da ima na umu da njenom kupovinom direktno pomaže u funkcionisanju kluba i svih takmičarskih selekcija KK Lavovi, to je njegov nemjerljiv doprinos! Na žalost materijalna strana sporta je važna, nećemo reći presudna i Vaša podrška koju dajete klubu na ovaj način ga čini boljim, jačim i uspješnijim! Budite direktan učesnik uspjeha KK Lavovi i nabavite na vrijeme svoju sezonsku kartu.

Cijena sezonskih karata iznosi 100,00 KM, a prodaja će se vršiti svakog radnog dana od 9:00 do 15:00 časova u prostorijama KK Lavovi, u tržnom centru Sloboprom S, Bulevar mira br. 5 Brčko.

Iskoristite ovu vrlo pogodnu cijenu s obzirom na veliki broj domaćih utakmica u sezoni pred nama i činjenicu da će broj dnevnih ulaznica za svaku utakmicu u sezoni 2023-2024 biti ograničen.

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona, zato uživajte uz naše Lavice u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u WABA ligi, Prvenstvu Bosne i Hercegovine, Kupu Bosne i Hercegovine i Kupu Republike Srpske.